بهروز تاکی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیش از برقراری ارتباط E1-CTC ایستگاههای راهآهن اصفهان و سیستان با توجه به طول فاصله بیش از 70 متری سیستم کاریر SDH با اتاق رله علائم الکتریکی در آنها از دستگاه مودم و کابلهای مسی استفاده میشده که با بروز مشکلات فراوانی نیز همراه بود.
وی ادامه داد: با نصب این چهار دستگاه لاین فیبر نوری بسیاری از این مشکلات در راهآهن استان برطرف شده است.
مدیرکل راهاهن استان اصفهان در ادامه افزود: با هدف بهرهمندی از مزایای فناوریهای نوین در صنعت حمل و نقل ریلی و در راستای مرتفع کردن مشکلات در حوزه ارتباط E1-CTC و به روزرسانی آن، امکان برقراری ارتباط ایستگاههای اصفهان و سیستان با کنترل ترافیک مرکزی CTC در یزد از طریق فیبر نوری فراهم شده است.
وی گفت: ارتقای میزان بازدهی، افزایش کارایی، همچنین ایجاد سهولت و بالا بردن عمل در فعالیتها با نصب و راهاندازی تعداد چهار دستگاه لاین فیبر نوری در ایستگاههای اصفهان و سیستان محقق شده است.
وی اظهار داشت: دو دستگاه از دستگاههای مربوطه در ایستگاه اصفهان ودو دستگاه آن در ایستگاه سیستان نصب شده است.
تاکی به مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و ادامه داد: برقراری ارتباط از طریق بستر فیبر نوری آماده در محوطه ایستگاهها، عدم صرف هزینههای هنگفت و اضافی و همچنین حذف نویز یا پارازیتها و عوامل موثر در قطع ارتباط از جمله مزیتهای نصب لاینهای فیبر نوری در این ایستگاهها بوده است.
وی تصریح کرد: با استفاده از چهار مفصل فیبر نوری و کابلکشی فیبرنوری به میزان 60 متر و همچنین کابلکشی کواکسیال به طول 100 متر در این پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل راهآهن استان اصفهان بیان داشت: بهرهگیری از فناوریهای نوین سبب به روزرسانی تجهیزات انجام کار و افزایش بهرهوری و بازدهی عملکرد در کارایی سیستمهای ریلی میشود.
وی اضافه کرد: برقراری Link با ثبات به منظور ارتباط با CTC یزد بدون افت، امکان برقراری ارتباط شبکه LAN از طریق تجهیزات نصب شده و امکان برقراری ارتباط Hot Line از طریق تجهیزات نصب شده به منظور بررسی و رفع خرابی در اسرع وقت از دیگر امکانات این لاینهای فیبر نوری در ایستگاههای راهآهن است.
نظر شما